Opening Guesthouse

Opening Guesthouse

Januari 2018 kwam er een unieke kans voor me. Enkele huizen verderop van onze koffiebar kwam een prachtige loft ter beschikking. We hebben deze omgetoverd tot een oase van rust, midden in de prachtige art deco wijk ‘Het Zuid’ in Antwerpen.

Je kan hier luxueus overnachten en genieten van een zeer uitgebreid ontbijt dat wordt gebracht in de loft. Deze loft is ideaal voor een romantische overnachting, een werkgerelateerde overnachting met aanwezigheid van een bureau, nachtje met je vriendinnen, kortom een overnachting waar je je thuis en op je gemak voelt. 

Vervolg

Vervolg

We zijn bijna een jaar ver, en ik dacht dat het wel eens tijd werd om mijn verhaal voort te zetten.  Pasten de afgelopen maanden sinds de start van de zaak in mijn verwachtingen of ben ik toch geconfronteerd met enkele onverwachte nieuwigheden... Wel het zit zo... ik heb nog geen seconde getwijfeld of het zelf starten van een zaak in horeca voor mij de juiste keuze was. Momenteel heeft Charlie's al een aardig vast klantenbestand opgebouwd met een prachtig publiek en hebben we de moeilijkste maanden overleefd! Uff! 

How it all started

How it all started

Op dit moment 25 jaar (12 juli 2014) op onze planeet en al sinds kleins af aan vastberaden wat ze wil. Mijn eerste doel na het afstuderen als klinisch psycholoog was een rondreis door heel Zuid-Amerika en Cuba. Ik wilde naar het onbekende, naar de muziek, de zuiderse cultuur, de mensen en het eten en drinken dat eigenlijk allemaal gebaseerd is op hetzelfde: mensen die elkaar lief hebben en trachten te overleven, maar ieder dan weer op zijn eigen manier.