How it all started

Charlotter.jpg

Dit ben ik, Charlotte.

Op dit moment 25 jaar (12 juli 2014) op onze planeet en al sinds kleins af aan vastberaden wat ze wil. Mijn eerste doel na het afstuderen als klinisch psycholoog was een rondreis door heel Zuid-Amerika en Cuba. Ik wilde naar het onbekende, naar de muziek, de zuiderse cultuur, de mensen en het eten en drinken dat eigenlijk allemaal gebaseerd is op hetzelfde: mensen die elkaar lief hebben en trachten te overleven, maar ieder dan weer op zijn eigen manier.

Niemand kon me deze droom uit te weg staan, dus vertrok ik daar, alleen met mijn rugzak het avontuur tegemoet… de reis die mijn toekomst heeft bepaald.

In deze reis besefte ik wat ik eigenlijk al sinds klein meisje dacht; ik wil zelfstandig worden, ik wil rond mensen zijn, dingen doen waar ik elke dag, ook tijdens de koude Belgische winters, met veel plezier voor op sta… Dingen teweeg brengen waar zowel ik als anderen een lach op ons gezicht van krijgen… mensen even te laten wegdromen uit deze stressvolle maatschappij.

Na jarenlange horeca-ervaring en gerante te zijn in een chocoladebar en koffiebar te Gent, was de keuze vanzelfsprekend; ik start mijn eigen zaak. Een risico waarvan ik nog niet weet hoe het uitdraait, maar waar ik enkel mijn best voor kan doen… Door de steun van mensen die me heel nauw aan het hart liggen, heb ik mijn 2de droom kunnen waarmaken. Met mijn buiten- en binnenlandse horeca-ervaringen tracht ik jullie een zo aangenaam en kwaliteitsvol mogelijk aanbod te geven. Ik hoop alvast dat ik jou kan overtuigen en je warm kan verwelkomen in Charlie’s.